Τμήματα του Βρεφονηπιακού Σταθμού ΛΙΓΟΥΡΙΝΟΣ

 
Κάθε τμήμα του Βρεφονηπιακού σταθμού είναι αυτόνομο και λειτουργούν βρεφικά, προνηπιακά και νηπιακά τμήματα, ενώ η μεταφορά των παιδιών γίνεται με ασφάλεια με όχημα του σταθμού.
Ο σταθμός λειτουργεί όλο το καλοκαίρι!
 
 
 
 
 
 
 
 
Βρεφονηπιακός Σταθμός  ΛΙΓΟΥΡΙΝΟΣ

ΒΡΕΦΙΚΟ

 

Από 9 έως 17 μηνών

 
Στο Βρεφονηπιακό σταθμό ΛΙΓΟΥΡΙΝΟ στη Σταυρούπολη, Θεσσαλονίκης, όντας υπεύθυνοι και ευαίσθητοι προς αυτές τις ηλικίες, βοηθάμε τα βρεφάκια μας να αναπτυχθούν με ασφάλεια και να καθιερώσουν μια θερμή σχέση με το παιδαγωγό τους!

Στο βρεφικό τμήμα υπάρχει μεγάλη ποικιλία εκπαιδευτικών παιχνιδιών που ενθαρρύνουν την ανακάλυψη, υποστηρίζουν την ανάπτυξη και την κατάκτηση νέων δραστηριοτήτων.
 
 
 
 
 
Βρεφονηπιακός Σταθμός  ΛΙΓΟΥΡΙΝΟΣ
 

ΠΑΙΔΙΚΟΣ

 

Για παιδιά από 2 - 3 ετών

 
 
Στην ηλικία των δύο (2) ετών έχουμε μια έκρηξη ενεργητικότητας. Το παιδί κινείται διαρκώς, τρέχει, χοροπηδά! Με αυτό τον τρόπο ενισχύει τη σωματική του ανάπτυξη, μαθαίνει να ελέγχει το σώμα του και εκτονώνει τις συναισθηματικές του εντάσεις.
Σε αυτήν την ηλικία δεν μπορεί να επικεντρωθεί για πολλή ώρα σε μια δραστηριότητα, χάνει γρήγορα το ενδιαφέρον του για το παιχνίδι που έχει μπροστά του και ψάχνει διαρκώς για μια νέα πρόκληση! Είναι αρκετά εγωκεντρικά και εξερευνούν τις ατομικές τους δυνατότητες και αυτός είναι και ο λόγος που δεν παίζουν με τα άλλα παιδιά.
Το πρόγραμμα του συγκεκριμένου τμήματος είναι διαμορφωμένο με γνώμονα τα χαρακτηριστικά της ηλικίας!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Βρεφονηπιακός Σταθμός  ΛΙΓΟΥΡΙΝΟΣ

ΠΡΟΝΗΠΙΑ

 

Για παιδιά από 3 - 5 ετών

 
Σε αυτή την ηλικία το παιδί γίνεται πιο ανεξάρτητο και αρχίζει να επικεντρώνει τη προσοχή του σε ενήλικες και παιδιά εκτός της οικογένειας. Επιθυμεί να εξερευνήσει και να γνωρίσει το περιβάλλοντα χώρο. Σ' αυτό το στάδιο θα τεθούν οι βάσεις για την ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας κάθε παιδιού. Βασική συνιστώσα είναι η καλλιέργεια γνωστικών πεδίων που έχουν σχέση με τις τέχνες, καθώς και τη συνεργασία και επικοινωνία των παιδιών μεταξύ τους.